Broddar & halkskydd | Undvik olyckor

Störst på broddar i Sverige med över 10 års erfarenhet av Broddar/Halkskydd

Bäst säljande broddar 2022/23

ILVES SKOR & BRODDAR

KUNDERNAS FAVORITER

REFLEXSELE MED HÖG SYNLIGHET

SKYDDA DINA SKOR MED SKOSKYDD

Reflexsele

Reflexsele:
Se till att synas i mörkret, med vår reflexsele syns du på långt håll både i skymning och mörker. De är effektiva att använda då de tar lite plats och är enkla att ta på, på reflexsele går banden att justera så att de sitter bekvämt och i ryggen korsas selen och spänns fast med ett spänne framtill. Passar perfekt vid alla möjliga tillfällen och är till för din säkerhet. Vid köp av broddar kan man köpa till reflexsele, de är bra att använda vid mörker och skymning då man syns på långt avstånd. De är bekväma att använda då reflexsele selen går att justera som man vill och fungerar vid olika typer av tillfällen, när man är ute och går, springer, etc, vid alla tillfällen i mörkret. affiliate marketing.

En reflexsele är en säkerhetsprodukt som är utformad för att öka synligheten när det är mörkt eller dålig sikt. De är vanligtvis gjorda av reflexmaterial, som reflekterar ljus från bilstrålkastare eller andra ljuskällor. Reflexsele är ofta använda av cyklister, löpare, promenerare och andra som är ute under mörka förhållanden.

Reflexsele är en enkel men effektiv metod för att öka synligheten och minska risken för olyckor när man är ute under mörka förhållanden. De är lätta och bekväma att bära och kan enkelt sättas på kläder, väskor eller annat utrustning. De är också tillgängliga i en mängd olika storlekar och former, så att de kan passa alla behov.

Varför använda Skoskydd?

Det finns flera anledningar till varför man skulle vilja använda skoskydd:

  1. Skydda skorna: Skoskydd hjälper till att skydda skorna från slitage, sprickor, fläckar och andra skador som kan uppstå från regn, snö, slask, grus eller andra hårda ytor.

  2. Förbättra hållbarheten: Genom att skydda skorna från skador kan man förlänga deras livslängd och få mer användning av dem.

  3. Förbättra komforten: Skoskydd kan också hjälpa till att förbättra komforten när du bär skorna, genom att till exempel tillföra extra stöd och dämpning.

  4. Förbättra grip: Skoskydd med egenskaper som högre häl eller särskilda ytor för bättre grepp kan hjälpa till att förbättra säkerheten vid gång på hala underlag.

  5. Förbättra utseendet: Skoskydd kan också hjälpa till att förbättra utseendet på skorna, genom att till exempel dölja slitage eller skador.

Således är det viktigt att använda skoskydd för att förbättra skornas prestanda, livslängd och komfort, samt för att skydda dem från skador och förbättra säkerheten vid användning.

När kan skoskydd användas?
Skydda dina skor från mer än bara regn med dessa skor. Du kan också använda dem när det snöar ute, dra skydden över dina skor för att hålla dem torra. Du kan till och med gå genom lera eller sand utan några bekymmer!
Sätt på dem innan du går ur bilen. Vissa människor använder dem till och med för att hålla sina skor rena när de gör trädgårdsarbete eller tvättar bilar. Använd dem när du ska campa. Och när du golfar eller fiskar? De är användbara för många utomhusaktiviteter.
De sträcker sig för att passa ett brett utbud av skor. Skydda sneakers, vandringskängor, arbetskängor, loafers, sandaler och mer.

Anti-halk och återanvändbar
Dessa vattentäta skor har en halkfri yta på undersidan. Spåren hjälper dig att undvika att halka när du går på våta ytor. Silikon är hållbart och designat för att kunna återanvändas. De är inte som engångslatexhandskar som du måste slänga efter en användning. Använd dem igen och igen!
Ytterhöljet är också lätt att rengöra. De absorberar inte smuts. Skölj bara av dem när de blir leriga eller smutsiga. De blir som nya.

Lätt att bära
Dessa stretchiga regnstövlar är extremt lätta eftersom de är gjorda av tunn silikon. Du kan vika eller rulla ihop dem för att ha ett par i din ryggsäck eller handväska. De tar knappt någon plats!
I många vardagliga situationer är stövlar mycket bättre än gummistövlar eller andra vattentäta skor. Gummistövlar är stora och svåra att bära. Du kan inte sätta dem på andra skor. Men dessa skoskydd är bärbara och passar nästan alla skor.

Skoskydd

Broddar till skor

Broddar är små spetsiga föremål som används för att fästa till exempel skor eller stövlar på underlag med halka, som is eller snö. De sitter på undersidan av skorna och förbättrar greppet på underlaget, så att du inte glider och håller dig på fötterna. Broddar är vanligt förekommande under vintermånaderna och är ett viktigt tillbehör för att säkerställa säkerhet och komfort när man går på hala ytor.

Broddar som är löstagbara är troligtvis den variant som är mest populär och uppskattad. Den främsta orsaken till detta är för att halkskyddet då kan användas till vilka skor som helst, eller nästan i alla fall. Även om det är fullt möjligt att fästa dem på alla skor du önskar, så är det inte lika självklart att de kommer sitta optimalt. Av denna orsak är det alltid bäst att prova ut halkskydden på de skor som du vanligtvis använder dig av och som du vill kombinera broddarna med och sedan utgå efter dessa. råttfälla

Det finns mängder med olika typer av halkskydd till skor som du kan välja mellan. Här kan du hitta klassiska broddar som täcker hela undersidan av dina skor, men du kan också hitta halkskydd som endast ger friktion framme vid tårna eller bak vid hälen. Som om detta inte vore nog finns det även möjlighet att välja mellan så kallade ”spikar” & kedjor – eller skoskydd allt för att du ska hitta det som passar dig bäst.

Broddar för löpning

Ja, det finns även broddar för löpning. De kallas för ”trail spikes” eller ”cross country spikes”. De är speciellt utformade för löpning på ojämna och hala underlag, såsom skogsstigar, snö och is. De har vanligtvis ett mer flexibelt och mjukt material än de för vanlig gång på hala underlag, för att ge en mer bekväm och naturlig känsla vid löpning. De har också ofta en spikig plattform för att förbättra greppet på hala ytor, samtidigt som de inte skadar underlaget. Och det finns också specialbroddar för löpning på hala vägar, med en mjukare sula för att ge bättre stöd på vatten och is.

Älskar du att bege dig ut i löpspåret oavsett om det är sommar eller vinter? Då gäller det att du har rätt utrustning för att kunna springa säkert. Här rekommenderar vi ett halkskydd som täcker så mycket av din skosula som möjligt, men valet av broddar kommer avgöras utifrån underlaget du springer på. Springer du ofta i stan eller på asfalterade ytor rekommenderar vi att du väljer broddar av kortare slag. 

Är det däremot så att du springer ute i skog och mark och på varierande terräng är långa broddar ett bättre alternativ. I skogen är isen och snön oftast mycket mjukare än vad den är i en storstad eller på en asfalterad väg och då är kortare broddar inte lika effektiva. I vårt utbud hittar du bra och högkvalitativa halkskydd med broddar som är av både kortare och längre slag. Här finns massa fina
Skoskydd
Reflexsele

 

Raketer har trendiga produkter till superbra priser