Broddar & Halkskydd | Undvik Olyckor

Leverans

2-5 arbetsdagar

Kvalité

För pengarna

Support

Inom 24h

Klarna

Betala enkelt med Klarna

Broddar.se | Undvik Olyckor

1 Mars slutar vi sälja broddar och börjar igen i september.

GÖR DIN STÖRSTA INVESTERING

TILLBEHÖR

Out of stock

VAR SYNLIG MED REFLEXSELE

Broddar

Broddar är ett oumbärligt tillbehör under vintermånaderna i Sverige. De ger dig den extra stabilitet och säkerhet som behövs när du går på isiga eller snötäckta vägar och trottoarer. På broddar.se hittar du ett brett utbud av broddar i olika storlekar och stilar, perfekta för alla typer av skor. Våra broddar är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa att de håller länge och ger optimalt grepp. Oavsett om du behöver broddar för promenader, löpning eller arbete i vinterlandskapet, har vi rätt alternativ för dig.
Broddar till skor

Vill du göra dina favoritskor redo för vintern? Våra broddar för skor är den perfekta lösningen. De är enkla att montera och tar din skos grepp till nästa nivå. Oavsett om du äger sneakers, stövlar eller dressade skor, har vi broddar som passar. Nu kan du fortsätta att använda dina favoritskor utan att behöva oroa dig för halka och osäkra steg.

Skor med broddar
Skor med inbyggda broddar är ett bekvämt och stilfullt alternativ för vinterväder. På broddar.se hittar du ett brett utbud av skor med broddar som inte bara håller dig säker utan också ser bra ut. Oavsett om du behöver vardagsskor, träningsskor eller arbetsstövlar, har vi skor med broddar för alla tillfällen.

Dubbar till skor

Våra dubbar till skor är ett pålitligt sätt att förvandla dina favoritskor till halkskyddande mästerverk. De är tillverkade av slitstarka material som säkerställer att de varar säsong efter säsong. Sätt på dem när vintern kommer, och du kommer att kunna gå tryggt och säkert.

Halkskydd till skor

Halka är en av de vanligaste orsakerna till fallskador under vintermånaderna. Med våra halkskydd för skor kan du minimera risken och öka din trygghet när du går ut. Våra halkskydd är lätta att använda och passar på de flesta skotyper. De ger dig det nödvändiga greppet för att undvika olyckor på isiga ytor.

Broddar för hälen

För extra stabilitet och grepp kan du också använda broddar för hälen. Dessa broddar fästs enkelt på baksidan av dina skor och ger extra stöd där det behövs som mest. Perfekta för personer med speciella behov eller de som vill ha extra trygghet vid varje steg.

Hälskydd

Dina fötter förtjänar den bästa vården, och våra hälskydd är ett utmärkt sätt att ge dem det. Med våra hälskydd kan du lindra smärta och obehag i hälen, vilket gör att du kan fortsätta att vara aktiv och bekväm hela dagen.

På broddar.se erbjuder vi allt du behöver för att hålla dig trygg och säker i alla väderförhållanden. Våra produkter är av högsta kvalitet och är speciellt utformade för att möta dina behov. Utforska vårt sortiment och hitta de bästa lösningarna för dig och din familj. Vi är din pålitliga partner när det gäller broddar, halkskydd och andra vinteraccessoarer.

 

Badskor för barn är ett måste när det kommer till vattenlek. Våra badskor är bekväma och skyddande, och de finns i olika färger och mönster som ditt barn kommer att älska. De ger även extra trygghet på hala poolgolv.
Aqua barn
Aqua barn är vårt urval av badskor speciellt utformade för barn. Dessa skor är perfekta för poolen eller stranden och ger ett bra skydd mot hala ytor. Ditt barn kan njuta av vattenlek utan att behöva oroa sig för att halka.

Säkerhet är viktigt, särskilt när det blir mörkt och dåligt väder. Vår reflexsele är en enkel och effektiv lösning för att öka din synlighet och säkerhet när du är ute och går eller cyklar i mörkret. Den är bekväm att bära och passar både vuxna och barn.